Si sot një vit më parë…/ Dokumenti ‘sekret’ i ushtrisë shqiptare në 2023
05/08/2022 10:21

Si sot një vit më parë institucionet shtetërore, përpiluan strategjitë trevjeçare. Të vetmit, që mund të konsiderohen rast përjashtimor janë Forcat e Armatosura dhe kjo për faktin se Shqipëria, duke qenë anëtare e NATO, nuk ka ndikim të madh politika mbi Ushtrinë, sikurse ndodh në pjesën tjetër të administratës publike.

Kryefjalë kriza energjetike dhe masat e qeverisë / Si sot një vit më parë…!
19/08 09:00
Si u kthyen në “mbretër” të Ekuadorit çunat shqiptarë / Si sot një vit më parë…!
18/08 09:00
Si sot një vit më parë…! ‘Të armatosur gjer në dhëmbë’, ende me armë në shtëpi
17/08 09:44
Nën hetim të huajt, por edhe president e kryeministër! / Si sot një vit më parë…!
16/08 09:00
Si sot një vit më parë…! Afganët në Shqipëri, talebanët marrin pushtetin
15/08 10:22
Alarm i kuq në shqipëri me zjarre e zjarrvënës / Si sot një vit më parë…!
12/08 10:21
Zbulohet sekreti, Shqipëria edhe në ‘energjinë atomike’ / Si sot një vit më parë…!
11/08 09:28
Do u merret pasuria, apo do përfundojnë në burg! / Si sot një vit më parë…!
10/08 10:30
Si sot një vit më parë…!/ Arratisja spektakolare dështoi në sekondat e fundit
08/08 09:55
Si sot një vit më parë…/ Dokumenti ‘sekret’ i ushtrisë shqiptare në 2023
05/08 10:21
Si sot një vit më parë…!/ Shqipëria në flakë, miliona dollarë dëme
04/08 09:34
Si sot një vit më parë…!/ DEA amerikane zgjedh dhe Shqipërinë për operacione
03/08 09:36
Top News – Si sot një vit më parë…!/ Si kthehen në trafikantë oficerët e Policisë Gjyqësore
02/08 12:03
Si sot një vit më parë…!Mafia italiane kërkoi korridor nëpër Shqipëri
28/07 09:14
Si sot një vit më parë…!/ ‘Alo, dua të porosis një vrasje…’, njësoj si pica!
27/07 09:39
Si sot një vit më parë…! Aksidenti tragjik në Kroaci, çfarë ndodhi me autobusin
26/07 10:38
Si sot një vit më parë…! Vettingu, të shkarkuar, por ende pagën nga shteti
25/07 16:46
Si sot një vit më parë…! Afrikanët mashtruan shqiptarët, zhvatën 4 mln euro
22/07 10:39
Si sot një vit më parë…! Tenderat, kush e ka radhën për t’u arrestuar!
21/07 10:27
Kthetrat e krimit kibernetik në Shqipëri / Si sot një vit më parë…!
20/07 13:29