Pretnedenjtja shkon dhe puth me zorr Atdheun – ‘Për’Puthen on Tour’, 8 Gusht 2021
08/08/2021 21:00

Për’Puthen on Tour show veror me audicione të hapura në qytetet më të mëdha në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Malin e Zi. Cilët janë personazhet që synojnë të jenë pjesë e sezonit ri dhe si do të jetë përballja e tyre me personazhet e njohur të Për'Puthen? Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Për’puthen on tour, Tetovë, Pjesa 2 – 29 Gusht 2021
29/08 21:00
Për’puthen on tour Tetovë, Episodi i plotë – 29 Gusht 2021
29/08 21:00
Për’puthen on tour, Tetovë, Pjesa 1 – 29 Gusht 2021
29/08 21:00
Për’puthen on tour, Tetovë, Pjesa 3 – 29 Gusht 2021
29/08 21:00
Për’puthen on tour, Korçë, Pjesa 2 – 22 Gusht 2021
22/08 21:00
Për’puthen on tour, Korçë, Pjesa 3 – 22 Gusht 2021
22/08 21:00
Për’puthen on tour, Korçë, Pjesa 1 – 22 Gusht 2021
22/08 21:00
Për’puthen on tour Korçë, Episodi i plotë – 22 Gusht 2021
22/08 21:00
Për’puthen on tour Prishtina, Episodi i plotë – 15 Gusht 2021
15/08 21:01
Për’puthen on tour, Prishtina, Pjesa 2 – 15 Gusht 2021
15/08 21:00
Për’puthen on tour, Prishtina, Pjesa 3 – 15 Gusht 2021
15/08 21:00
Për’puthen on tour, Prishtina, Pjesa 1 – 15 Gusht 2021
15/08 21:00
Vajza e dashuruar me Atdheun shkrihet në audicionet në Berat – ‘Për’Puthen on Tour’, 8 Gusht 2021
08/08 21:00
Për’puthen on tour, Berat, Pjesa 2 – 8 Gusht 2021
08/08 21:00
Vajza kërcen belly dance në audicion – ‘Për’Puthen on Tour’, 8 Gusht 2021
08/08 21:00
Pretnedenjtja shkon dhe puth me zorr Atdheun – ‘Për’Puthen on Tour’, 8 Gusht 2021
08/08 21:00
Mevlani përlotët ne suprizën e ditëlindjes së tij në ulqin – ‘Për’Puthen on Tour’ ,1 Gusht 2021
01/08 21:00
Çfarë ndodhi me konkurrentët në Durrës dhe Ulqin – ‘Për’Puthen on Tour’, 1 Gusht 2021
01/08 21:00
Konkurrenti preket në audicion, ja arsyeja – ‘Për’Puthen on Tour’ ,1 Gusht 2021
01/08 21:00
Konkurrentja që çuditi në audicione – ‘Për’Puthen on Tour’ ,1 Gusht 2021
01/08 21:00