Një dimër i ftohtë, por tashmë edhe në errësirë / Si sot një vit më parë…!
12/10/2022 10:30

Për një vit, Europa ka jetuar me frikën e një bllokade energjetike, pasi Vladimir Putin kërcënoi se do të mbyllte “rubinetin e gazit” në kontinent, shkruan The Economist. Tani ky kërcënim është bërë realitet dhe perspektiva e një dimri të ftohtë dhe të errët, duket gjithnjë e më e mundur. Më 5 shtator, Rusia tha se do të mbyllte gazsjellësin Nord Stream për aq kohë sa janë vendosur sanksionet perëndimore, duke bërë që çmimet standarde të gazit, të rriten me 30 pwr qind, ato aktualisht kanë arritur ekuivalentin e rreth 400 dollarëve për një fuçi nafte.

Si u (vet)vra fëmija 13 vjeç në Lushnje/ Si sot një vit më parë…!
21/11 10:19
Si ranë në kurth mashtruesit e Call Centerave / Si sot një vit më parë…!
18/11 10:34
Tragjedi në Fier, vritet dhe groposet fëmija 8 vjeç / Si sot një vit më parë…!
17/11 10:31
Rrënjët e influencës ruse dhe ‘zhurma’ Putin në Ballkan / Si sot një vit më parë…!
16/11 10:27
Kosovë-Serbi, kufiri që ndan luftën me paqen! / Si sot një vit më parë…!
15/11 10:23
Ekzekutimi mafioz në Astir i Armandos dhe Erigersit / Si sot një vit më parë…!
14/11 10:20
Skenarët e një lufte të tretë botërore…! / Si sot një vit më parë…!
11/11 10:20
Masakra me 30 mijë të vrarë në Iran në vitin 1988 / Si sot një vit më parë…!
10/11 10:25
Shqiptarët me ç’të mundin për një jetë më të mirë…! / Si sot një vit më parë…!
09/11 10:31
Bashkimi evropian dhe e ‘çara’ ballkanike / Si sot një vit më parë…!
08/11 10:25
Bota kaotike pas presidentit rus, Vladimir Putin / Si sot një vit më parë…!
07/11 10:18
Armët bërthamore, epoka e re e luftës në botë! / Si sot një vit më parë…!
04/11 10:25
Edhe noterët në ‘listën e zezë’, gati për Vetting / Si sot një vit më parë…!
03/11 10:26
Lamtumirë Shqipëri! Kërkesat për azil në BE / Si sot një vit më parë…!
02/11 10:47
Putin nuk ka lidhje me realitetin, tërësisht i izoluar / Si sot një vit më parë…!
01/11 11:32
Dorëheqja e paralajmëruar e kryeministrit… Si sot një vit më parë…!
31/10 10:17
Kosovë, aty ky targat kthejnë tensionet në kufi / Si sot një vit më parë…!
28/10 10:19
‘Padrinot’, skema 50 vjeçare e heorinës nga Turqia / “Si sot një vit më parë”
27/10 10:23
SHBA, njëkohësisht përballë me Kinën, Iranin dhe Rusinë! / “Si sot një vit më parë”
26/10 10:27
Tragjedia e Vlorës, si u vranë xhaxha e nip / “Si sot një vit më parë”
25/10 12:32