Loja Live – Në Shtepinë Tonë, 25 Dhjetor 2019, Pjesa 1
26/12/2019 15:03

Flori në studio hap emisionin dhe prezanton temat. Flori prezanton dhuratat dhe zhvillon lojën telefonike.

“Memet” e Bora Muzhaqit: I marr me humor, më pëlqejnë, kë kam te preferuar – Në Shtëpinë Tonë
23/02 12:53
Rrëfehet ministria: Kam shumë lajthitje, momenti i patreguar i vajtjes në Angli- Në Shtëpinë Tonë
23/02 12:46
Bora Muzhaqi: Pse u martua pa dasëm në New Jork. Të pathënat e raportit me burrin – Në Shtëpinë Tonë
23/02 12:27
Bora Muzhaqi sic nuk e keni parë: Ministria gatuan LIVE fërgesë – Në Shtëpinë Tonë
23/02 12:25
Kuskus me perime – Në Shtëpinë Tonë
23/02 11:21
Speca të mbushur nga Linda Fishta – Në Shtëpinë Tonë
23/02 11:05
Kardiologia: Komplikacionet nga inflamacioni i COVID, shtoi ataket kardiake- Në Shtëpinë Tonë
22/02 12:22
Lakrën apo lulelakrën? Kë të zgjedhim në kuzhinë- Në Shtëpinë Tonë
22/02 12:22
Lulelaker në furrë – Në Shtëpinë Tonë
22/02 11:28
Lakër me patate në furrë – Në Shtëpinë Tonë
22/02 11:13
Sara me skenar? Edhe dronin dhe ish-in e priste! Bardhi nuk i hyn më në punë?- Në Shtëpinë Tonë
21/02 12:10
Ish-banorja e BBVA2: Mes Meritonit dhe Bardhit, do zgjidhja…- Në Shtëpinë Tonë
21/02 12:03
Loja e Romeos dhe Julit, a pëlqehet nga femrat e Big Brother?- Në Shtëpinë Tonë
21/02 12:01
A po e përdor apo po përfiton Ilnisa nga Meritoni? Debati me Ledionën- Në Shtëpinë Tonë
21/02 11:46
Qofte me pulë dhe perime- Në Shtëpinë Tonë
21/02 11:19
Kek me mollë e rrush te thatë- Në Shtëpinë Tonë
21/02 11:00
Projektet që ja morën, batuta e Duros: Ja “Në Shtëpinë Tonë”, erdhi Julka…Në Shtëpinë Tonë
20/02 12:28
Elona Duro gatuan LIVE petulla, batuta: Lorenci nuk i ha petullat- Në Shtëpinë Tonë
20/02 12:05
Elona Duro: Ja cilat emisione televizive, do të doja të mbylleshin – Në Shtëpinë Tonë
20/02 11:47
Pulë me kërpudha dhe patate në furrë – Në Shtëpinë Tonë
20/02 11:29