Llaman – Shqiperia Ime
29/08/2011 22:00

Rubrika jonë tashmë e njohur që promovon turizmin dhe bukuritë e vendit "Shqiperia ime" do të na cojë në një udhëtim në peisazhet e mrekullueshme mes blusë së detit dhe kaltersisë së qiellit në rivierën shqiptare që nga Himara e deri në Borsh.