“Gjurmë shqiptare”, qyteti fantazmë
20/12/2015 00:00

Ky është një udhëtim në kërkim të një qyteti fantazmë në bregdetin shqiptar. Ai lindi diku në vitin 1205 dhe në pak kohë u shndërrua në një qendër ekonomike dhe ushtarake