KRIMINELE/ E PAFAJSHME: Çfarë quhet vjedhje në biblën e motrave Pojani! – MeKast
13/04/2024 00:00

"Me Kast" , një program ku të ftuarit diskutojnë rreth një teme të veçantë, një ngjarje aktuale, jetën e tyre apo një problematikë me interes për shikuesit. Çdo të premte, ora 23:00 Autore/Moderatore: Megi Pojani

Alarm i kuq!! Si të dalloni një narcist nga 3 metra larg. BONUS: Vipat shqiptarë me sy të vdekur
25/05 00:01
Tatime where ya at? Biznesi i parë i motrave Pojani: Kontrabandë! – MeKast
25/05 00:00
Njohe një narcist? Urime! Të tregojmë si të zhdukesh! – MeKast
25/05 00:00
Magjia e zezë në mes të Tiranës! – MeKast
18/05 00:01
Histori shumë pranë nesh: Gocat magjepsin çunat pas vetes… me magji të zezë? – MeKast
18/05 00:00
Telefonata anonime në studio: Si jam përndjekur për 15 vite nga “magjia e zezë” – MeKast
18/05 00:00
Shokon telefonuesja anonime: Kapa të dashurin në lidhje me biznesmenin shqiptar! – MeKast
11/05 00:01
Sa seksi ndihesh nga 1 në Megi Pojani? Bonus: Zëri që i bën korrierët të çmenden – MeKast
11/05 00:00
Telefonuesja anonime rrëfehet për të dashurin gay, histeri të qeshurash nga motrat Pojani – MeKast
11/05 00:00
Pak te pira, aspak të shtirura! Motrat Pojani dedektojnë milionerët dhe testojnë njerëz në rrugë
04/05 00:01
Motrat Pojani në role play! Kush ka me shumë lek? Kaq e thjeshtë të shtiresh si milionere – MeKast
04/05 00:00
E tmerrshme/ Ne qeshim si të varfra. Të pasurit kanë blerë dhe të qeshurën e vet – MeKast
04/05 00:00
Megi Pojani mashtrohet paturpësisht sikur do ta bënin QYTETARE NDERI! – MeKast
04/05 00:00
VËMENDJE!!! Si të dalloni milionerët e vërtetë nga MASHTRUESIT – MeKast
04/05 00:00
Motrat Pojani në mision, perndjekin këmba këmbës të dashurin e Marsit/ Bonus: TRADHËTIA! – MeKast
27/04 00:01
Krimb apo mogul? Nëse gjen veten në këto skenare, po tradhëtohesh!! – MeKast
27/04 00:00
I dashuri po te tradhëton TANI!! Çfarë do bësh! Motrat Pojani në vetshkatërrim – MeKast
27/04 00:00
Motrat Pojani në kërkim të një shtëpie në Tiranë dhe blejnë… një top leshi! – MeKast
20/04 00:01
Cila është më pisanjose nga motrat Pojani? – MeKast
20/04 00:00
Këtë shtëpi mund të blesh me rrogë 1 milion lek në Shqipëri! – MeKast
20/04 00:00