E KANË VRARË! Megi Pojani ka patur shoqet më të këqija në botē – MeKast
08/06/2024 00:15

"Me Kast" , një program ku të ftuarit diskutojnë rreth një teme të veçantë, një ngjarje aktuale, jetën e tyre apo një problematikë me interes për shikuesit. Çdo të premte, ora 23:00 Autore/Moderatore: Megi Pojani

Motrat Pojani përloten në studio, MeKast fik dritat – MeKast
08/06 12:13
Ina Pojani e ashpër kundrejt motrave që nuk e lënë të flasë – MeKast
08/06 12:02
E KANË VRARË! Megi Pojani ka patur shoqet më të këqija në botē – MeKast
08/06 00:15
Arsyeja e vërtetë pse Xhensila u nda nga Besi – MeKast
08/06 00:15
MeKast Final: Hatërmbetje, lajme ekskluzive dhe lot krokodili – MeKast
08/06 00:15
33 vjeç burrë akoma me qumësht gjiri! Telefonueses tonë i krekoset vjehrra: lagem si gocë e re – MeKast
01/06 00:01
Njerëz që ndjekim në Instagram vetëm për t’i urryer – MeKast
01/06 00:00
Çunat e mamit dhe mamatë e çunave: Dënim i përjetshëm? – MeKast
01/06 00:00
Alarm i kuq!! Si të dalloni një narcist nga 3 metra larg. BONUS: Vipat shqiptarë me sy të vdekur
25/05 00:01
Tatime where ya at? Biznesi i parë i motrave Pojani: Kontrabandë! – MeKast
25/05 00:00
Njohe një narcist? Urime! Të tregojmë si të zhdukesh! – MeKast
25/05 00:00
Magjia e zezë në mes të Tiranës! – MeKast
18/05 00:01
Histori shumë pranë nesh: Gocat magjepsin çunat pas vetes… me magji të zezë? – MeKast
18/05 00:00
Telefonata anonime në studio: Si jam përndjekur për 15 vite nga “magjia e zezë” – MeKast
18/05 00:00
Shokon telefonuesja anonime: Kapa të dashurin në lidhje me biznesmenin shqiptar! – MeKast
11/05 00:01
Sa seksi ndihesh nga 1 në Megi Pojani? Bonus: Zëri që i bën korrierët të çmenden – MeKast
11/05 00:00
Telefonuesja anonime rrëfehet për të dashurin gay, histeri të qeshurash nga motrat Pojani – MeKast
11/05 00:00
Pak te pira, aspak të shtirura! Motrat Pojani dedektojnë milionerët dhe testojnë njerëz në rrugë
04/05 00:01
Motrat Pojani në role play! Kush ka me shumë lek? Kaq e thjeshtë të shtiresh si milionere – MeKast
04/05 00:00
E tmerrshme/ Ne qeshim si të varfra. Të pasurit kanë blerë dhe të qeshurën e vet – MeKast
04/05 00:00