Këlliçi, ‘Ndryshimet statutore janë shumë të domosdoshme, Berisha duhet të…’ | Politiko Top News
03/12/2021 23:39

Politiko është një program debati dhe intervistash politike. Trajton tema të ditës të cilat lidhen me politikën, por edhe me kulturën e shoqërinë. Transmetohet dy herë në javë në TOP NEWS, të hënën dhe të premten, ora 20.30 Motoja e emisionit: Ne nuk e vendosim demokracinë, por e shpjegojmë atë. Moderator: Alfred Lela

Politiko | Ke qenë bashkëpunëtori më i ngushtë i Bashës, sillni një provë… | Top News
17/01 23:23
Politiko | Ristani: Më 8 janar, Basha lau duart me gjakun e demokratëve | Top News
17/01 23:22
Politiko | Ristani, ‘Dje ishim të shitur dhe të tradhëtuar nga Basha, ndërsa sot…’ | Top News
17/01 23:18
Politiko | Gashi: Nëse Basha nuk futet në zgjedhje, t’i thotë Berishës ‘hajde merre PD’ | Top News
17/01 23:16
Politiko | Agalliu: PD do të futet në zgjedhje, jemi në terren përditë | Top News
17/01 23:16
Politiko | ‘Ke qenë bashkëpunëtori më i ngushtë i Bashës’, debat mes Qafokut e Ristanit | Top News
17/01 23:13
Politiko | Ristani: Vetëm betejën me Lul bravën dhe Edi Ramën nuk e kemi fituar | Top News
17/01 23:12
Politiko| Qafoku: Nëse zgjedhjet e pjesshme lokale do zhvilloheshin sot, PD do të humbiste |Top News
17/01 23:11
Politiko | Qafoku: Në këtë situatë që është PD, e ka të pamundur të fitojë zgjedhjet | Top News
17/01 22:50
Politiko | Ristani: Qeveria duhet të njoftonte vakancën në KQZ, nuk u respektua ligji | Top News
17/01 22:50
Politiko | Gashi: Protesta e 8 janarit pati dhunë, dëmtoi imazhin e Berishës | Top News
17/01 22:48
Politiko | A ishte e qëllimshme ardhja e Erdogan në Shqipëri? Debat në studio | Top News
17/01 22:47
Politiko | Ristani: Ekziston mundësia që Basha të dalë i katërti në zgjedhje | Top News
17/01 22:47
Politiko| Agalliu:Demokratët do të votojnë logon, nuk do të jenë pre e interesave të askujt |TopNews
17/01 22:45
Politiko | Ristani: Përballja me votën do të kërkohet, është çelësi i demokracisë | Top News
17/01 22:39
Politiko | Ardhja e Erdogan, Agalliu, ‘Si mund të përmendësh ndihmën që i ke dhënë dikujt’ |Top News
17/01 22:36
Politiko | Gashi: Ardhja e Erdoganit, si ardhja e sulltanit në vilajetin e Rumelisë | Top News
17/01 22:35
Politiko: Agalliu: Policia dështoi, u bllokuam në trafik për orë të tëra | Top News
17/01 22:34
Politiko | Ristani: Nuk është rastësi ardhja e Erdogan në përvjetorin e Gjergj Kastriotit | Top News
17/01 22:31
Politiko | Qafoku: Nuk vjen Erdogan në Shqipëri pa marrë diçka si kusur | Top News
17/01 22:31