Jeho| Maska dhe rrëmuje…Ndizet skena e Jeho nga fituesit e çmimit Best Performance
16/08/2020 21:15

Jehó është një festival kënge, kushdo artist ose grup që ka një këngë të kompozuar dhe të pa publikuar më parë mund të marrë pjesë. Performancat e artisteve janë konceptuar si një mix midis këngës,baletit dhe imazhit që transmetohet në Led Wall për ta bëre jo thjeshtë një “GARë” muzike po dhe “STILI”.