Jeho | Ja si shkoi java e dytë me artistët më të mirë në karantinë | 5 Prill 2020
05/04/2020 18:05

Producent: Alban Male Moderon: Fjoralba Ponari Juria: Kledi Bahiti, Elgit Doda, Megi Pojani Jehó është një festival kënge, kushdo artist ose grup që ka një këngë të kompozuar dhe të pa publikuar më parë mund të marrë pjesë. Performancat e artisteve janë konceptuar si një mix midis këngës,baletit dhe imazhit që transmetohet në Led Wall për ta bëre jo thjeshtë një “GARë” muzike po dhe “STILI”.