Fshatrat e Shqipërisë – Në sokakët e Dhoksatit të Lunxhërisë
23/06/2019 20:00

Dhoksati Lunxhërisë, një prej fshatrave më piktoresk të Gjirokastrës po kthehet në një atraksion turistik, falë nismës së ndërmarrë nga qeveria në kuadër të promovimit të “100 fshatrave”. Ilnisa Agolli, këtë herë sëbashku me Ministrin e Bujqësisë, Blendi Çuçi vizituan fshatin Dhoksat për të parë frutet e punës në kuadër të projektit, tej bukurisë dhe mikëpritjes apo historisë dhe magjisë së natyrës që kaq bukur janë kombinuar këtu. Duke kthyer sërish vëmendjen e qytetit tek fshati dhe mos harruar asnjëherë bukuritë në Fshatrat e Shqipërisë.

Fshati turistik në Dibër me identitet të lashtë, Kërçisht i Maqellarës… – Fshatrat e Shqipërisë
08/05 17:16
Tërthore e Kukësit dhe masakrat serbe në fshatrat kufitare – Fshatrat e Shqipërisë
01/05 17:10
Fshatrat e Mirditës një vepër arti, të bekuar njerëzit e trojet e saj – Fshatrat e Shqipërisë
24/04 17:21
Fshati që nis nga deti dhe përfundon në mal, Radhima e Vlorës – Fshatrat e Shqipërisë
17/04 18:00
Zagoria që i dha aq shumë Shqipërisë, mbetur si një fill i këputur – Fshatrat e Shqipërisë
10/04 18:00
Kabashi i Pukës, thesari që fshihet pas “Bajrakut të parë” – Fshatrat e Shqipërisë
03/04 18:00
Valbona e Tropojës, bukuria e Alpeve që i bëri ballë çdo stuhie – Fshatrat e Shqipërisë
27/03 18:00
Valikardhë e Bulqizës, fshati që të rrok për nga historia dhe njerëzit – Fshatrat e Shqipërisë
20/03 18:00
Fshatrat e Skraparit, ku historia fle në shpatullat e kanioneve – Fshatrat e Shqipërisë
13/03 18:00
Në Cahan dhe Golaj të Hasit, ku bujaria e njerëzve dhe emigrimi lënë gjurmë – Fshatrat e Shqipërisë
06/03 18:00
Brezovica e Kosovës, fshati që thërret shqiptarët përmes turizmit malor – Fshatrat e Shqipërisë
27/02 18:00
Historia trishtë e fshatrave të harruar mes maleve, Kurcaj & Mukje në Krujë – Fshatrat e Shqipërisë
20/02 18:01
Oroshi Mirditës, aty ku me bjeshkët nis historia e bujaria ndër breza – Fshatrat e Shqipërisë
13/02 18:00
Krahina e Dukagjinit në zemër të Alpeve, mahnitëse mes parajsës dhe tokës – Fshatrat e Shqipërisë
06/02 18:00
Në fshatrat e Dibrës, nga rrënjët e Kastriotëve tek mikëpritja e ditëve tona – Fshatrat e Shqipërisë
30/01 18:01
Salaria e Tepelenës, vendi i trimave të labërisë ku ison e mbajnë malet – Fshatrat e Shqipërisë
23/01 18:01
Shishtaveci i Kukësit, fshati ku Goranët gjetën shtëpinë dhe Shqipërinë – Fshatrat e Shqipërisë
16/01 18:01
Nikaj-Mërtur i Tropojës, fshati me dinjitet që mbijetoi në çdo epokë – Fshatrat e Shqipërisë
09/01 18:00
Hoçishti fshati i gëzimit, këngës, historisë dhe besimit në Devoll – Fshatrat e Shqipërisë
02/01 18:00
Nikolica e Devollit, fshati mbetur me katër familje me sytë nga e ardhmja – Fshatrat e Shqipërisë
26/12 17:53