Festa tradicionale e Top Media-s
19/10/2014 00:00

Dita e lindjes së themeluesit të Top Media-s, Dritan Hoxha dhe nisja e programeve të sezonit të ri televiziv në Top Channel ka mbledhur të gjithë stafin e Top Media-s në festën e përvitshme. Festë është hapur me fjalën e presidentes së kompanisë, Vjollca Hoxha.