Ekskluzive: Megi Pojani dhe Fjoralba Ponari performojnë në Jeho | 12 Prill 2020
12/04/2020 17:55

Producent: Alban Male Moderon: Fjoralba Ponari Juria: Kledi Bahiti, Elgit Doda, Megi Pojani Jehó është një festival kënge, kushdo artist ose grup që ka një këngë të kompozuar dhe të pa publikuar më parë mund të marrë pjesë. Performancat e artisteve janë konceptuar si një mix midis këngës,baletit dhe imazhit që transmetohet në Led Wall për ta bëre jo thjeshtë një “GARë” muzike po dhe “STILI”.