Aurora Aliaj në studio me Bojken Lako dhe Luiza Gega në një intervistë për talentet e rinj
27/03/2020 23:45
Top Talent 3 – 27 Mars 2020 – Finale – Pjesa 1
28/03 00:05
Top Talent 3 – 27 Mars 2020 – Finale – Pjesa 2
28/03 00:04
Top Talent 3 – 27 Mars 2020 – Finale – Pjesa 3
28/03 00:03
Top Talent 3 – 27 Mars 2020 – Finale – Pjesa 4
28/03 00:02
Juria shpall fituesit e Top Talent 3
28/03 00:01
Aurora Aliaj në studio me Bojken Lako dhe Luiza Gega në një intervistë për talentet e rinj
27/03 23:45
“Carmen” fluturues, intepretim unik në ajër nga Ebi Demollari
27/03 23:45
E veshur si ushtar rus, Hera Marku sjell nje miks materialesh muzikore
27/03 23:45
Miks këngësh shqiptare nga Jorgo Papa në piano
27/03 23:45
Rrënqethës intepretimi i Eskiejda Allkës, merr vlerësim maksimal nga Hervin Çuli
27/03 23:45
Biana Skenderi mahnit jurinë me interpertimin e saj
27/03 23:45
“Uragan” nga Quest Style Crew në skenën e Top Talent
27/03 23:45
“Luj Qyqek” Renis Domi ngre sallën në këmbë edhe në finale
27/03 23:45
Vajza nga Roskoveci, Ejza Hoxha, sjell një monolog në finale me temë “Halloween”
27/03 23:45
Me hitin “I surrender” nga Celine Dion, Dea Çobo nuk arrin vlerësimin maksimal
27/03 23:45
“Notre-Dame de Paris” interpretim nga Sindi Sheshi
27/03 23:45
“Valsi i lumturisë” duet nga Era Rusi dhe konkurrentja Eliza Thartori
27/03 23:45
Safet Plangaj sfidon veten dhe nuk dorëzohet kurrë
27/03 23:45
Vlera vë në dyshim Orin, është zeri i saj që arrin të këndojë këngën “I’m telling you I’m not good”
27/03 23:45
“Halo” nga Beyonce intepretohet nga AnaMaria Kalemi
27/03 23:45