Ardian Isufi, mes artit dhe politikës/ Rrëfimi shumëngjyrësh i artistit
14/07/2022 21:45

Bukuritë e Shqipërisë të para dhe të rrëfyera nga Diplomatët e Huaj të akredituar në vendin tonë. Personazhe të ndryshëm rrëfejnë të kaluarën dhe të tashmen. Top News nis transmetimin e 12 dokumentarëve të realizuar në të gjithë Shqipërinë me personazhe të rëndësishëm shqiptarë dhe të huaj. Historia, traditat, natyra, kulinaria dhe gjithçka tjetër në Top News. Rrëfime që vijnë ndryshe në ekran dhe për herë të parë jashtë profilit. Çdo të hënë dhe të enjte ora 21:00 në Top News.