Top Show, Pjesa 3 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 1 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 2 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 3 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 1 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 1 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 2 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 2 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 3 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 1 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 2 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 1 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 3 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 2 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 1 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 3 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Procesi Sportiv, Pjesa 1 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 2 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 4 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Procesi Sportiv, Pjesa 2 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Procesi Sportiv, Pjesa 3 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Portokalli, 25/11/2012 – Seksologu dhe Grabitqari
25/11/2012 00:00
Exclusive, Pjesa 1 – 25/11/2012
25/11/2012 00:00
Portokalli, 25/11/2012 – Betimi (Betim Spirit Dhima)
25/11/2012 00:00
Exclusive, Pjesa 2 – 25/11/2012
25/11/2012 00:00
Portokalli, 25/11/2012 – Dona dhe AMC (Simbolet e Pavarsise te gjitha ne nje cante)
25/11/2012 00:00
Portokalli, 25/11/2012 – Editoriali (Cfare do te ndodhe pas festes)
25/11/2012 00:00
Portokalli, 25/11/2012 – Sjelljet evropiane (Sjelljet e Klienteve)
25/11/2012 00:00
Portokalli, 25/11/2012 – Gjini ne konference me shtypin
25/11/2012 00:00
Portokalli, 25/11/2012 – Denoncuesi (Pinjollet e Pavarsise dhe Pishtaret e Demokracise)
25/11/2012 00:00