“Zef Shoshi, piktori i të gjitha kohërave”
15/02/2019 20:44

Të dielën, ora 20:15 në Exclusive, në Top Channel.

Exclusive – Turizmi i aventurës në Zagori – 7 Korrik 2019
08/07 10:11
Exclusive – Spanja e Korçës – 23 Qershor 2019
24/06 10:08
Exclusive – Piramida në tri kohë – 16 Qershor 2019
17/06 12:33
Exclusive – Shkëndija që ndezi Maqedoninë – 10 Qershor 2019
10/06 14:24
Exclusive – Sandër Prosi një yll që vetem lind – 2 Qershor 2019
03/06 11:11
Exclusive – Sali Shijaku, fuqia e ngjyrës – 26 Maj 2019
27/05 15:33
Exclusive – Në Venecia me maskë shqiptare – 19 Maj 2019
20/05 14:05
Exclusive – Të jetosh LGBTI – 12 Maj 2019
13/05 12:25
Exclusive – Dinamo, vajzat që bënë histori – 5 Maj 2019
06/05 12:13
Dinamo, vajzat që bënë histori. Sonte në “Exclusive” rrëfimi i Kreshnik Tartarit dhe volejbollisteve
05/05 16:51
Exclusive – Notre Dame, kur bien shenjtoret – 28 Prill 2019
29/04 13:42
Exclusive/ Notre Dame, kur bien shenjtorët
26/04 13:34
Exclusive – Ballo Vjeneze në Tiranë – 21 Prill 2019
22/04 12:57
Exclusive – Kinezet e Shqiperise – 14 Prill 2019
15/04 13:54
Kinezët e Shqipërisë. “Exclusive” sjell sonte historitë e këtij komuniteti
14/04 13:21
Exclusive – Kalaja e Elbasanit dje dhe sot – 7 Prill 2019
08/04 16:56
Exclusive – Ksenofon Dilo, kubisti Shqiptar – 31 Mars 2019
01/04 12:32
Exclusive – Të lexosh fatin – 24 Mars 2019
25/03 13:42
Kush e spiunonte Aleksandër Kondon? “Exclusive” sjell dosjen e përndjekjes së tij
18/03 14:58
Exclusive – Kush e spiunonte Aleksandër Kondon – 17 Mars 2019
18/03 14:57