Wake Up, 7 Qershor 2018, Pjesa 3
07/06/2018 16:23

Tema: Kuriozitete - “Londra e egër”: Momenti kur maska me biçikleta grabisin me armë trupën televizive “live” dhe i marrin një kamera me vlerë 15 mijë paundë... Dhe një gazetare trime... - Njerëzit që nuk pinë alkool mund të sëmuren më shpesh sesa ata që pinë në mënyrë të moderuar! - Meshkujt me ngjyrë të bardhë e kanë më të lehtë të marrin rritje rroge! Tema: Jo më bikini për Miss-et! “Revolucioni kulturor” i 2018-ës Te ftuar: Hygerta Sako, Armand Sallabanda