Wake Up, 6 Qershor 2018, Pjesa 3
06/06/2018 14:54

Tema: Kuriozitete - Ditët ngadalë po bëhen më të gjata, ndërsa Hëna po largohet gjithnjë e më shumë prej nesh - Njerëzit nën 30 vjeҫ rrezikojnë të shurdhohen nga kufjet! - Texas, kapet peshkaqeni 12 metra i gjatë! Tema: Kur dashuria "internohej"... Enxhi Cuku rrëfen përvojën në filmin e ri "Internimi" dhe performancën në skenë me Rita Orën Te ftuar: Enxhi Cuku