Wake Up, 26 Prill 2019, Pjesa 3
26/04/2019 11:19

Tema: Pashkët, dita ku çokollata është mbretëreshë e tregut Tema: Dieta me birrë e murgjërve për të humbur peshë! Tema: Kur teknologjia siguron një jetë më cilësore dhe më të gjatë Në Shqipëri prezantohet pajisja inovative për një mjedis pa tym Të ftuar: Anis Brahimi Tema: Dita Ndërkombëtare e Xhazit mbledh në Tiranë artistët ballkanas... Të ftuar: Ermal Rodi