Wake Up, 23 Maj 2019, Pjesa 3
23/05/2019 11:04

Tema: "Shkumsi", nga skena e Prishtinës në Tiranë Drama politike e shoqërisë kosovare Të ftuar: Naser Shatrolli Tema: Gruaja e lindur pa krahë bëhet pilotja e parë e licencuar! Tema: Studentët krijojnë një robot-qen i cili mund të kërcejë, të rrokulliset dhe hidhet! Tema: Ora e...Fjoralba Ponarit Pse një program dedikuar kryeqytetit? Të ftuar: Fjoralba Ponari