Wake Up, 18 Prill 2019, Pjesa 3
18/04/2019 11:11

Tema: "Për-pjekje me të kaluarën" koha për dialog dhe reflektim Për Ema Andrean s'është kurrë mjaftueshëm të përballesh me diktaturën Te ftuar: Ema Andrea Tema: Gjon’s tears, rikthehet në skenën shqiptare “The Voice Kids Albania” sjell në Tiranë shqiptarin e "The Voice of France" Te ftuar: Gjon Muharremaj “Gjon’s tears”