Wake Up, 17 Maj 2019, Pjesa 2
17/05/2019 10:49

Tema: Almanak, Çfarë ka ndodhur sot? Tema: Sondazhi evropian: Prindërit dhe fëmijët ndajnë mendime të kudërta për ndikimet e teknogjisë tek të rinjtë Tema: Teknologjia ka ndryshuar jetët tona. Por si? Të rinj dhe eskpretë bëhen bashkë për të ndarë të mirën dhe të keqen që na vjen nga teknologjia Të ftuar: Redon Skikuli