Wake Up, 17 Korrik 2019, Pjesa 3
17/07/2019 10:20

Tema: Korado Aliaj, dentisti që synon moderimin Fiton "Top Talent 2", gati një kontratë pune në Top Channel! Të ftuar: Korado Aliaj Tema: Studim: Adoleshentët që kalojnë më shumë se 9 orë në rrjetet sociale rrezikohen nga depresioni! Tema: Artistja 48-vjeçare dekoron 10 mijë objekte qeramike Tema: Partnerë në jetë dhe në skenë Gerta Mahmutaj dhe John Van Ride vijnë me “Kush je ti” Të ftuar: Gerta Mahmutaj, John Van Ride