Wake Up, 13 Qershor 2018, Pjesa 2
13/06/2018 17:00

Tema: Banka NOA në mbështetje të bizneseve, fermerëve dhe individëve! Risitë dhe shërbimet që ofrohen për 2018-ën Te ftuar: Herjola Spahiu