Wake Up, 12 Qershor 2018, Pjesa 2
12/06/2018 19:49

Tema: Punimet në autostradën Tiranë-Durrës, qytetarët përballen me trafik! Kur do të mbyllen punimet dhe sa ndikon kjo në turizëm? Te ftuar: Afrim Qëndro Tema: Rrugët që të çojnë drejt turizmit këtë verë. Cila janë akset më problematike? Ne telefon: Kliton Gërxhani