Wake Up, 11 Tetor 2018, Pjesa 2
11/10/2018 13:31

Tema: Almanak, Çfarë ka ndodhur sot? Tema: Vendimi për mbylljen e kazinove dhe pikave të basteve Tema: Cili do të jetë qëndrimi i Shoqatës së Kompanive të Basteve Te ftuar: Artan Shyti