Wake Up, 11 Shkurt 2019, Pjesa 2
11/02/2019 11:58

Tema: Almanak, Çfarë ka ndodhur sot? Tema: Studentët e gjejnë vetë zgjidhjen për kartën studentore Në mungesë të shtetit, Fakulteti i Natyrës kërkon mbështetjen e bizneseve Te ftuar: Gresa Hoxha, Sara Kullolli, Brunilda Hoxha

Wake Up/ Shkrimtari francez Jacques Baudouin: Hashim Thaçi, burrë shteti
14/06 14:12
Wake Up/ Policia e Shtetit për herë të parë me një ekip volejbolli për femra
14/06 14:11
Wake Up/ Bie stereotipi: Meshkujt bëjnë 76 minuta në ditë thashetheme, më shumë se femrat
14/06 14:10
Wake Up, 14 Qershor 2019, Pjesa 1
14/06 10:49
Wake Up, 14 Qershor 2019, Pjesa 2
14/06 10:49
Wake Up, 14 Qershor 2019, Pjesa 3
14/06 10:49
Wake Up/ NASA me ‘varrezë hapësinore’ të fshehur nën det, ku janë groposur qindra anije kozmike!
13/06 13:46
Wake Up/ Përse aparati i telefonit quhet celular?
13/06 13:18
WakeUp/ “Open Cinema” sjell magjinë e filmit në qytetet pa kinema
13/06 12:43
Wake Up/ Mitat Tola: Rrethrrotullimet te “Zogu i Zi” dhe ” Shqiponja” janë burim aksidentesh
13/06 12:36
Wake Up/ Delinda Disha rrëfen eksperiencën si këngëtare në krah të Devis Xherahut
13/06 12:33
Wake Up, 13 Qershor 2019, Pjesa 1
13/06 11:01
Wake Up, 13 Qershor 2019, Pjesa 2
13/06 11:01
Wake Up, 13 Qershor 2019, Pjesa 3
13/06 11:01
Wake Up/ Sondazhi: Situata politike po detyron 71.1% të të rinjve të emigrojnë
12/06 15:06
Wake Up/ Henril Çule: Muralja e artistit italian “Nemo’s” që ndezi debate përcjell një mesazh të fortë për shoqërinë shqiptare
12/06 15:05
Wake up/ 150 fëmijë nisin sot konkurrimin në Festivalin e 57-të Mbarëkombëtar të Këngës
12/06 14:03
Wake Up, 12 Qershor 2019, Pjesa 1
12/06 12:52
Wake Up, 12 Qershor 2019, Pjesa 2
12/06 12:52
Wake Up, 12 Qershor 2019, Pjesa 3
12/06 12:23