Wake Up, 11 Janar 2019, Pjesa 2
11/01/2019 15:36

Tema: Almanak, Çfarë ka ndodhur sot? Tema: Sa shumë tituj Doktor për banorë! Të gjithë në "sitë" Deputetë dhe staf akademik me diploma të “jashtme” të paverfikuara Te ftuar: Endri Shabani