Vettingu për 60 të parët
12/02/2018 15:46

Vettingu pritet të sjellë së shpejti rezultatet e para. Katër trupa gjyqësore kanë përfunduar kontrollin ndaj së paku 60 gjyqtarëve dhe prokurorëve, të cilët do të njoftohen me anë të postës elektronike nëse e kanë kaluar, apo jo vettingun.