“Vetingu në polici”, Hodaj: Ministria e Brendshme jashtë procesit të vlerësimit
07/02/2018 14:55

Qeveria ka miratuar sot projektligjin për vetingun e policisë, vlerësimi kalimtar i punonjësve që përfshin policinë, Gardën dhe SHÇBA.