Vetëm 5 sekonda me Mand Peza dhe Berat Buzhala
18/12/2017 20:08

Moderatore: Luana Vjollca Kapitenë: Edi Manushi & Gent Hazizi Të ftuar: Robert Berisha, Anjeza Maja, Berat Buzhala, Kelvi Kadilli, Marsela Çibukaj, Mand Peza.