“Verë dhe Portokalle” në Tepelenë
10/07/2018 15:26

“Verë dhe Portokalle” u ndal në Tepelenë mbrëmjen e së hënës. I konsideruar si eventi më i madh kulturor i verës, spektakli u përshëndet prej kreut të bashkisë Tërmet Peçi dhe u mirëprit nga qindra banorë të Tepelenës dhe rrethinave.