Usain Bolt debuton në futboll, luan 20 minuta
06/06/2018 17:05

Ai është njeriu më i shpejtë i planetit, duke qenë mbajtësi i rekordeve në 100 metra, 200 metra dhe 4×100 metra, por tashmë Usain Bolt e ka provuar talentin e tij në një tjetër sport.