Universiteti Europian i Tiranës- Gjëra të mëdha na presin “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 20:41

Autor: Edi Manushi Moderatorë: Edi Manushi, Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla Rubrika: Jetmira Agalliu Universiteti Europian i Tiranës solli në studio një pjesë të pikturave të ekspozitës “Zanafilla” ku janë paraqitur rreth 117 eksponatë të përzgjedhura nga punët e studentëve gjatë vitit akademik 2017-2018 dhe 2018-2019. Punimet artistike janë hulumtime në një larmi mediumesh, në pikturë, video, animacion, film i shkurtër, fotografi, makete, dizjan dhe aksesorë mode, qëndistari, grafi, multimedia si dhe me media të përziera.

Një puthje nga Eno për Antonetën, ndez zjarrin mes tyre
18/11 23:15
Çfarë i tha Geri në kërcim Inës?
18/11 23:15
Ina, bëhet arsyeja e debatit të ashpër mes Gerit dhe Henrit
18/11 23:15
Episodi i plote: E Diell 17 Nëntor 2019 Entertainment Show
17/11 19:40
Sfida e viteve 80-te, gjeneron konflikt mes konkurentëve “E Diell”,17 Nëntor 2019
17/11 19:29
Performancë Enxhi Nasufi, “E Diell” 17 Nëntor 2019
17/11 19:29
Andi Lila zbulon emrin e prezantueses më seksi shqiptare “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 18:47
Andi Lila: Ëndrra ime, titulli Kampion me Tiranën te stadiumi i ri “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 18:34
Rrugëtimi i cilësisë me Conad “E Diell”,17 Nëntor 2019
17/11 18:34
”3 minuta histori” Muzeu i Parë Kombëtar Shqiptar dhe arkeologu Carl Patsch”E Diell”,17 Nëntor 2019
17/11 18:13
Dorëzohet Eranda Libohova, flet për partnerin & fustanin e bardhë “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 18:01
Eranda Libohova këndon LIVE “Buzët më ishin tharë””E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 18:01
I ftuari nga Gjermania deklaron dashurinë për Alesia Bamin ne “Escape” – “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 18:00
I vesha pa u tharë boja, Eranda Libohova nxjerr sekretet e festivalit “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 17:13
“INTERMEDICA” Frika nga Sindroma Down,teste që duhen bërë para shtatzanisë “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 17:13
Arredime ekonomike për shtëpinë tuaj “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 16:30
Ina zgjedh Silvion,Geri bëhet xheloz dhe e fton në vals romantik PER’PUTHEN,”E Diell”,17 Nëntor 2019
17/11 16:24
Pupacët gazmorë, thumbojnë personazhet “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 16:23
Episodi i plote: E Diell 10 Nëntor 2019 Entertainment Show
10/11 19:38
Stafi suprizon për ditëlindje Argjirën,disa kujtime me familjen e saj “E Diell”, 10 Nëntor 2019
10/11 19:32