Udhëzimi, oraret e kufizimit të mjeteve të rënda gjatë sezonit turistik
09/06/2018 16:39

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë e deklaroi dhe më herët në marrjen e masave për sezonin turistik kufizimin e qarkullimit të mjeteve të rënda.