Tradita argjentinase në kryeqytet – Ora e Tiranës
12/06/2019 19:00

Argjentina ka qenë gjithmonë një frymëzim i madh për artin dhe kulturën që ka përçuar në mbarë botën. Për argjentinasit çdo ditë e jetës duhet të jetë një festë, e çdo festë duhet të ketë patjetër këngë dhe kërcim... Prej disa ditësh, një grup argjentinas ka mbërritur në Shqipëri për të sjellë folkun dhe kulturën e tyre. Pas Korçës, “Open Festival on Tour” është ndalur në Tiranë. Për tre netë me radhë, në skenën e “ArTurbinës”, publiku i kryeqytetit mund të gjejë një pjesë të Argjentinës, muzikën melodioze dhe tangon që ata dinë ta këcejnë më së miri.