Top Story, 30 Nentor 2017, Pjesa 2
01/12/2017 13:55

Tema: 1997 20 vjet me pas. - Koha Jone, media qe mbeshteti protestat - Mars protesta dhe negociata - Koha Jone, digjet ne 3 Mars Interviste: Neritan Ceka, Namik Dokle, Albert Shyti, Bujar Rama, Fatos Klosi, Nikoll Lesi, Franz Vranitzky