Top Show Magazine, 29 Dhjetor 2017, Pjesa 3
30/12/2017 10:02

Tema: Beniada ne “kerkim” te burrit. Tema: Bertina rrefen Dubain Te ftuar: Albana Osmani, Ervin Kurti, Rezart Veleshnja, Nicol Spaho, Marjona Metohu, Arbesa Ahmedaliu, Bertina Mehmeti, Beniada Nishani - Ajo ishte një nga të ftuarat që hapi sezonin televiziv në shtator. Të gjithë morën vesh lidhjen e saj te gjakut me Ish-Presidentin Nishani, raportin e saj me fotot nudo, jetën në Itali po ashtu dhe kërkesën e saj për të gjetur një burrë shqiptar. Por a e ka gjetur ajo? - Ajo nisi një aventure të re duke braktisur çdo gjë në Shqipëri madje dhe famën që i dha "Big Brother 3" për t`u zhvendosur në Dubai. 3 vjet pa ardhur në Shqipëri, kurioziteti për të mësuar më shumë për jetën e saj atje ishte i madh.

Top Show Magazine, 13 Qershor 2018, Pjesa 1
14/06 14:17
Top Show Magazine, 13 Qershor 2018, Pjesa 2
14/06 14:17
Top Show Magazine, 13 Qershor 2018, Pjesa 3
14/06 14:17
Top Show Magazine, 13 Qershor 2018, Pjesa 4
14/06 14:16
Top Show Magazine, 13 Qershor 2018, Pjesa 5
14/06 14:16
Kupa e botës në futboll, të enjten në, “Top Arena”!
14/06 13:49
Lindita Theodhori: “Ja si i shpëtova dënimit në festivalin e 11-të”!
14/06 13:47
Lindita Theodhori: “Do t’u këndoj djemve, derisa të kem jetë”!
14/06 13:47
Lindita Theodhori: “Artistet e reja, fillimisht, të jenë këngëtare të mira, pastaj të bukura”!
14/06 13:47
Tsunami, këndon “Black Mamba”, live, në Top Show Mag!
14/06 13:46
Rei Bezhani, këndon “Kurorë”, live, në Top Show Mag!
14/06 13:46
Kastro Zizo, këndon “Eja me ne”, live, në Top Show Mag!
14/06 13:46
Gjiko, këndon “Varfnija”, nga mixtape-i “Energjiko”, live, në Top Show Mag!
14/06 13:45
Lindita Theodhori, këndon “Cobankat”, live në Top Show Mag!
14/06 13:45
Gjiko, këndon “Maybach me shofer”, nga mixtape-i “Energjiko”, live, në Top Show Mag!
14/06 13:45
Lindita Theodhori këndon, “Kafe Flora”, live, në Top Show Mag!
14/06 13:45
Gjiko këndon “Papuqe Gucci”, live, në Top Show Mag!
14/06 13:44
Gima. këndon “Mos e thuaj”, live, në Top Show Mag!
14/06 13:44
Kastro & Tsunami, i këndojnë “Cajit”! Por për cfarë caji bëhet fjalë?
14/06 13:44
Kastro Zizo, së shpejti me një dokumentar, në platformën Netflix!
14/06 13:43