Top Show, 6 Dhjetor 2017, Pjesa 2
07/12/2017 14:25

Tema: Demonizimi i ushqimit Te ftuar: Sazan Guri, Arlinda Garuci, Anjeza Maja, Endri Haxhiraj, Aldo Merkoci, Senera Hoxha, Fjoralba Dizdari, Alban Musa - Të ushqehesh me frikë duhet të ishte një proces shijimi dhe kënaqësie, por në fakt të ushqyerit është kthyer në burim frikërash. Përse kemi frikë të hamë? A është beteja e ushqimit, një "luftë" që po zhvillohet nën maskën e shkencës?