Të ngjisesh 7 majat më të larta në Ballkan me kaq pak para! Pop Culture 3
11/01/2020 18:32

Pop Cluture, vjen nën drejtimin dhe moderimin e Dojna Mema. Një projekt me rubrika të strukturuara që përfshijnë grupmoshë më të zgjeruar, sigurisht pa humbur argëtimin dhe natyrshmërinë si pikë të fortë të programit. Këtë sezon Pop Culture vjen me disa rubrika: Pop People, Pop Buzz, Pop Youth, POP 5, NJE DITE ME DOJNEN. Pjesë e Pop Culture do të jenë dhe tre gazetare: Kilda Hysenbregasi, Anxhela Baxhija dhe Kejli Doda.

Pop Culture 3 | Emisioni i plotë | Episodi 20
15/02 18:01
Prapaskenat e Pop Culture 3 | Episodi 20
15/02 18:00
Egla Harxhi emocionohet për djalin: Ja çfarë do ti thoja | Pop Culture 3
15/02 18:00
Një ditë me Dojnën | Egla Harxhi | Pop Culture 3
15/02 17:59
Do më lyesh pak? | Eksperiment social | Pop Culture 3
15/02 17:41
Denada Toçe: Kjo është mosha ideale për tu bërë nënë! | Pop Culture 3
15/02 17:41
A ndihmojnë baballarët shqiptar në rritjen e fëmijës? | Pop Culture 3
15/02 17:40
Dajana Dako dhe Amina Shena: Mama në moshë të re! | Pop Culture 3
15/02 17:40
Cila është mosha ideale për tu bërë nënë? | Pop Culture 3
15/02 17:38
Neda dhe Jona | Ku kanë humbur vajzat e Big Brother? | Pop Culture 3
15/02 17:38
U ndava nga i dashuri! Ja si reagojne vajzat | Pop Culture 3
15/02 17:38
Pop Culture 3 | Emisioni i plotë | Episodi 19
08/02 18:13
Dhuna ndaj grave, Anaid Kaloti dhe moderatorja përloten në emision | Pop Culture 3
08/02 18:13
Një ditë me Dojnën | Irgen Çela | Pop Culture 3
08/02 18:13
Çfarë i skandalizon shqiptarët? | Pop Culture 3
08/02 18:12
Xhoda i Portokallisë: Unë në «Portokalli»? Kurrën e kurrës | Pop Culture 3
08/02 18:12
Në garderobën e Fatmir Hysenbelliut: Çmimet e këpucëve | Pop Culture 3
08/02 18:11
Skandal: Sa njerëz ndalojnë kur dhunohet një vajzë në rrugë | Eksperiment Social | Pop Culture 3
08/02 18:11
Deklarata e Anaid Kalotit: Një mashkull mund të dhunojë, një burrë i vërtetë kurrë | Pop Culture 3
08/02 18:10
Prapaskenat e Pop Culture 3 | Episodi 19
08/02 18:10