Superiorja nis numërimin mbrapsht, luhen 5 javët e fundit
05/05/2018 09:24

Në harkun e më pak se një muaji, Kategoria Superiore do të formalizojë sprintin final të këtij sezoni, me 5 ndeshjet e fundit që do të certifikojnë dhe dilemat e fundit sezonale.