Spartak Ngjela në një bisedë për librin “Hakmarrja e një gruaje” & marrëdhëniet e tij me femrat, “E Diell”, 10 shkurt 2019
10/02/2019 18:00

Autor: Edi Manushi Moderatorë: Edi Manushi, Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla I ftuar: Spartak Ngjela

Episodi i plote: E Diell 21 prill 2019, Entertainment Show
21/04 18:01
Shkolla “Pavarësia” rregullon shtëpinë e një familjeje të pastrehë “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Nuk iu pëlqen hunda apo veshët? Zgjidhja vjen nga klinika “Anassa” “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Rëndësia e rehabilitimit nga “Spitali Amerikan” “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Bojken Lako kolazh muzikor në “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Juli i “Tribe Restorant” shijon pjatën VIP të gatuar nga Alesia Bami “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
“Gjira`s Style” në prapaskenat e një fotoshooting-u “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Soni Malaj performancë magjike në “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Lali & Luli të dashuruar pas këngëve të Soni Malaj “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
“Escape”- Njihuni me polaken që e quan veten labe “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Fëmijët e “Dream House Dance Akademi” kërcejnë valle shqiptare në “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Lali & Luli tregojnë veten në muzikën rock para Bojken Lakos “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Soni Malaj – 22 vite karrierë, koncerti recital & malli për babain “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Bojken Lako – revolucioni që solli në muzikën shqiptare “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Soni Malaj për jetë nate me moderatorët e “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Episodi i plote: E Diell 14 prill 2019, Entertainment Show
14/04 18:01
Lali & Luli i bëjnë “diss” Taynës në “E Diell”, 14 prill 2019
14/04 18:00
Olen Cesari bën plazh në “E Diell” 14 prill 2019
14/04 18:00
Zana Çela flet për “Marie Kraja”, familjen dhe pasionin për këngën “E Diell” 14 prill 2019
14/04 18:00
Zana Çela tregon si u përshtat TKOB për “Protagonist Ndryshe” ” E Diell” 14 prill 2019
14/04 18:00