Ski në fundjavë, reshje dëbore në zonat e larta
11/02/2018 20:24

Në këtë sezon të vitit njerëzit preferojnë të frekuentojnë destinacionet e “bardha”. Dardha është një prej destinacioneve turistike, ku përveç peizazhit me dëborë dhe gatimeve tradicionale, është edhe një pistë skish.