Si të hiqen paratë publike nga zgjedhjet?
13/06/2018 19:36

Pas teknologjisë dhe shit-blerjes së votës, përdorimi i burimeve shtetërore në fushatën elektorale ishte çështja e tretë thelbësore për të cilën anëtarë të Komisionit të Reformës Zgjedhore morën mendime dhe përvoja nga ekspertët ndërkombëtarë.