“Shqipëri-Mali i zi, pa gardh”
03/07/2018 15:53

Shqipëria dhe Mali i Zi zhvilluan për herë të parë një mbledhje të përbashkët të qeverive përkatëse, në qytetin e Shkodrës. Një praktikë kjo që ishte ndjekur më parë nga kryeministri Edi Rama me qeveritë e Kosovës dhe Maqedonisë.