Shkollat profesionale në Elbasan, rritet numri i nxënësve që regjistrohen
12/09/2018 16:41

Duke ndjekur traditën e tij të familjes dhe për t’i ardhur sa më shpejt në ndihmë biznesit familjar Florenc Hyka zgjodhi të studiojë ekonomi–biznes në shkollën profesional “Ali Myftiu” në Elbasan.