Shkodër, shtohen rastet e personave që përfundojnë në spital
08/06/2018 15:38

Ushqimet e pakontrolluara që shiten në rrugë të ekspozuara në pluhur dhe papastërti, po provokojnë raste në rritje të personave që paraqiten për ndihmë mjekësore në Spitalin e Shkodrës.