Shkëmbehen të burgosurit/ Irani liron studentin, Amerika shkencëtarin
08/12/2019 22:08

Irani dhe Shtetet e Bashkuara kanë shkëmbyer të burgosur. Ky njoftim vjen në kohën kur tensionet ndërmjet dy shteteve janë të mëdha. Xiyue Wang, student i arrestuar nga Irani, është përfshirë në këtë shkëmbim. Në anën tjetër, SHBA-ja ka liruar shkencëtarin iranian, Massoud Soleimani.